Kattavat kuljetuspalvelut Keminmaalta koko Suomen ja Pohjois-Ruotsin alueelle

Ota yhteyttä

Vuonna 1990 toimintansa aloittanut kuljetusliike Koneurakointi Rantamaula Ky palvelee luotettavasti Keminmaalta käsin koko Suomen ja Pohjois-Ruotsin alueella. Yrityksessämme työskentelee 15 kokenutta ja ammattitaitoista kuljettajaa, jotka palvelevat asiantuntevasti ja tehokkaasti. Kerromme mielellämme lisää monipuolisesta tarjonnastamme!

Kattaviin kuljetuspalveluihimme kuuluvat:

  • rahtikuljetukset

  • puutavarakuljetukset

  • metsäkuljetukset.

Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen!

Ripeät rahtikuljetukset

Rahtikuljetuksissa ovat valttia nopeus ja ammattitaito. Meillä on alalta jo yli 30 vuoden kokemus, joten voit luottaa osaavaan ja vastuulliseen palveluumme. Teemme kaikki rahtikuljetukset ripeästi ja täsmällisesti.  

Soita ja pyydä tarjous

Voit aina luottaa Koneurakointi Rantamaula Ky:n kuljetuspalveluihin. Palvelemme Keminmaalta käsin koko Lapin alueella ja tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Puutavarakuljetukset toimintavarmaa kalustoa käyttäen

Kun tarvitset puutavarakuljetusta, käänny luottavaisin mielin puoleemme. Koulutetut ja kokeneet työntekijämme hoitavat niin pienet kuin suuremmatkin puutavarakuljetukset vankkaa ja toimintavarmaa kalustoa käyttäen. Olipa matkalla sitten vaativa metsätie tai pitkä ja suora maantie, kuljettajamme toteuttavat kuljetukset onnistuneesti ja ammattilaisen varmuudella.

Koska suurin osa puutavarakuljetuksistamme lähtee metsästä, panostamme myös ympäristöystävälliseen työskentelytapaan. Haluamme käyttää laadukasta kalustoa, joka ei esimerkiksi vahingoita metsänpohjaa. 

Meiltä saat lisätietoja tarvitsemistasi puutavarakuljetuksista. Räätälöimme mielellämme palvelut tarpeidesi mukaan ja teemme sinulle hyvän tarjouksen!

Katso yhteystietomme täältä

Mallikkaat metsäkuljetukset 

Metsäkuljetuksella on Suomessa pitkät perinteet. Tähän luokkaan luetaan muun muassa tukkien sekä kuitu- ja energiapuun kuljettaminen metsästä jatkojalostukseen. Metsäkuljetusten onnistunut toteuttaminen vaatii alan ammattilaisen tarkkaa työpanosta sekä ajanmukaista kalustoa. Teemme haasteellisetkin metsäkuljetukset asiantuntevasti.

Soita ja kysy lisätietoja