Koneurakoinnin asiantuntija palvelee Keminmaalla ja koko Lapin alueella

Ota yhteyttä

Koneurakointi Rantamaula Ky tekee monipuolista koneurakointia,
kuten pyöräkone- ja kaivinkonetöitä, vankalla ammattitaidolla Keminmaalla sekä koko Lapin alueella. Sopimuksesta työskentelemme myös kauempana. 

Yrityksemme on toiminut jo vuodesta 1990, joten meille on karttunut laajaa kokemusta mitä erilaisimmista työkohteista. Voit tutustua aiempiin töihimme referensseistä.

Palvelemme asiakaslähtöisesti sekä yksityisiä kuluttajia että yrityksiä. Räätälöimme mielellämme koneurakoinnin palvelumme tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Kaivinkonetyöt kokeneelta ammattilaiselta

Minkälaisia kaivinkonetöitä tarvitset? Me hoidamme kaikenlaiset kaivinkonetyöt, tarvitsitpa niitä sitten piha- tai työmaallasi. Nykyaikaisella kalustollamme pääsemme ongelmitta myös vaikeisiin paikkoihin. Osaavat työntekijämme hallitsevat erinomaisesti kohteen vaatimat työskentelymenetelmät. Heidän vankan ammattitaitonsa ansiosta kaivinkonetyöt etenevätkin sujuvasti kohteessa kuin kohteessa. 

Soita ja pyydä tarjous tarvitsemastasi kaivinkonetyöstä

Joustavaa ja kustannustehokasta koneurakointia 

Pyöräkonetyöt tarvitsemassasi kohteessa

Pyöräkoneella voidaan hoitaa kätevästi esimerkiksi erilaisia lastauksia tai vaikka lumitöitä talvisin. Pyöräkoneisiin voidaan lisätä helposti kohteen vaatimia erilaisia lisävarusteita.


Työskentelemme joustavasti ympäri vuoden. Nykyaikainen kalustomme toimii moitteettomasti myös vaativissa sääolosuhteissa. Tutustu myös monipuolisiin kuljetuspalveluihimme, joihin kuuluu muun muassa rahti-, puutavara- ja metsäkuljetukset. Palvelualueemme kattaa Keminmaan ja koko Lapin.

Soita ja kysy lisää