Vastuullista rahtikuljetusta Keminmaalta koko Lapin alueelle

Ota yhteyttä

Koneurakointi Rantamaula Ky kuljettaa tarvitsemasi rahdin vastuullisesti Keminmaan ja koko Lapin alueella. Työskentelemme tarvittaessa myös muualla Suomessa. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä yli 30 vuoden kokemuksen tuomalla varmuudella. Meiltä saat laadukkaat palvelut aina kilpailukykyiseen hintaan. Työskentelemme luotettavasti ja sovituista aikatauluista kiinni pitäen. Palvelemme joustavasti ympäri vuoden, sillä vankalla kalustollamme työt hoituvat myös vaihtelevissa sääolosuhteissa onnistuneesti. Käänny puoleemme, kun tarvitset luotettavia kuljetuspalveluja tai asiantuntevaa koneurakointia.

Tutustu referensseihimme 

Olemme tarjonneet mitä erilaisempia koneurakointeja ja kuljetuspalveluja jo vuodesta 1990 alkaen. Toimimme joustavasti Keminmaalla sekä koko Lapin alueella. Referenssimme tutustuttavat sinut työmme kohteisiin ja erilaisiin toimeksiantoihimme. 

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja teemme sinulle hyvän tarjouksen. Kuuntelemme tarpeitasi ja räätälöimme palvelumme niitä vastaaviksi.

Ota yhteyttä

Monipuolinen kuljetusliikkeemme palvelee osaavasti

Kuvagalleria – työmme kohteita vuosien varrelta

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Tutustu siis kuvagalleriassa työmme kohteisiin vuosien varrelta. Yrityksemme Koneurakointi Rantamaula Ky palvelee Keminmaalta käsin koko Lapin alueella ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Kerromme mielellämme lisää laadukkaasta tarjonnastamme!


Galleria päivitetään pian!